Waterspiegel #25

Bureau Badwater is springlevend! Dat je het even weet. Het afgelopen jaar heb ik met Bureau Badwater hele diverse opdrachten mogen doen. Pieken en dalen.

Ik heb me zitten verkneukelen van plezier. Genoten van klussen. En gadsamme, ik heb me af en toe zitten verbijten achter mijn toetsenbord. Zitten janken. Allerlei dingen meegemaakt wat het ondernemerschap boeiend, uitdagend, leuk, interessant en mooi maakt en houdt.
Bovendien deed ik in 2022, met behulp van het beruchte STAP-budget, een inspirerende opleiding tot Scenario Schrijver. Supertof! Afgelopen zomer heb ik mijn diploma binnen gehengeld. Veel geleerd, en vooral heel veel inspiratie opgedaan. Net als trouwens ook bij de cursus ‘Creatief schrijven voor meer Google-bezoekers’ van Dennis Rijnvis van Schrijfvis. Die cursus deed ik in het najaar.
Zo brachten alle ervaringen van ‘22, goed en slecht, mij nieuwe kennis, nieuwe bezieling, nieuwe energie, nieuwe gedrevenheid.
Want nu. Een nieuw jaar. Ik heb moed, kracht en visie verzameld om met Bureau Badwater een drastische koerswijziging uit te voeren. Dat heeft alles te maken met schrijven en de werkzaamheden die ik het liefst onder handen heb.

Het komt hier op neer: In 2023 splitst mijn werkend leven zich in tweeën.

  1. N35 Creatief: Per 1 januari ben ik (parttime) in dienst getreden bij N35 Creatief als contentmaker en tekstschrijver. Een hele mooie ontwikkeling, vind ik zelf. Topbedrijf, gezellig team, prachtige klanten.
  2. Bureau Badwater: Sinds kort (maar ook al wat langer) heb ik een superleuk, omvangrijk en uitdagend project onder handen. Ook iets met schrijven, maar dan uitgebreid. Ik werk namelijk aan mijn eerste boek.

Over een leuk leven gesproken. Ik heb veel zin in 2023. Tot ziens, in welk hoedanigheid dan ook.

Hey, hoe kan ik je helpen?